Filippa Stranne

Filippa Stranne

Annons

SOVSTUND I TIPPIN OCH VÄRLDENS HÖGSTA BYGGNAD

15970050_10209005398915634_1776125498_nIdag när Charlie skulle ha sin sovstund så valde han att lägga sig i sitt tält. Ingen ide att jiddra utan vi läste några sagor och så somnade han på tio minuter. Urgullig! Men svårare för mig att ta mig ut ut tältet på ett smidigt sätt. Är inte längre den graciösaste i hushållet vilket säger en hel del. Han sov inte så länge och var återigen hjärtskärande ledsen när han skulle in på dagis. Idag var det William som lämnade honom men det gjorde lika ont i mitt hjärtat för de. Jag ska kika på ett annat dagis för min magkänsla är inte helt hundra när det kommer till det vi har nu. Det kändes så bra när vi var där och hälsade på men nu efter några dagar så tycker jag att det mest är rörigt. Dagis här är svindyrt och bara det är ju en anledning att det ska kännas toppen. Det kostar nästan 5 gånger så mycket som vi betalde i Danmark och 12 gånger så mycket som det kostar i Sverige ( fantastiskt billigt i Sverige). Det skitjobbiga är ju att behöva skola in igen.

Farfar och jag spenderade eftermiddagen vid Burj Kahlifa, världens högsta byggnad. Det är ju ändå något man ska ha sett när man är här.

Kommentarer
Filippa Stranne

Kommentera

Annons
stats